برگزاری نشست نقد کتاب ” دانش خانواده و جمعیت “

شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۳۹۷

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه قم و با مشارکت و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه معارف اسلامی، نشست نقد محتوایی کتاب دانش خانواده و جمعیت تالیف جمعی از نویسندگان در محل دانشگاه معارف اسلامی در تاریخ ۱۰/۱۱/۱۳۹۷ از ساعت ۹ الی ۱۲ برگزار گردید. در این جلسه پس از ارائه مباحث مرتبط با حوزه خانواده و دانشگاه و سیاست‌های نهاد رهبری در دانشگاه ها نسبت به امر مهم خانواده، نقدهای ساختاری و محتوایی اساتید نسبت به کتاب دانش خانواده و جمعیت ارائه گردید. برخی از مباحث طرح شده جهت تقویت و اصلاح کتاب که توسط اساتید این درس در دانشگاه‌های مختلف ارائه گردید، به این شرح است: اضافه شدن مباحث انسان شناسی ناظر به ازدواج در آغاز کتاب، استفاده بیشتر از داده های هنری داستانی در لابلای کتاب، کاربردی تر شدن بحث مهارت های انتخاب همسر، ارائه مهارت های مکمل مانند مهارت مدیریت هیجان، ارائه مباحث حین خواستگاری، پاسخگویی به بحث لذت و … .