سلسله نشست های بررسی فرقه های انحرافی شیعی معاصر

یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۳۹۷

آن تشیّعی که از لندن و از آمریکا بخواهد برای دنیا پخش بشود، آن تشیّع به درد شیعه نمی خورد. رهبران دینی تشیّع و بخصوص بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، امام بزرگوار و دیگران، این همه تأکید می کنند بر حفظ اتّحاد امّت اسلامی و برادری مسلمانان با یکدیگر، آن‌وقت یک عدّه‌ای – کاسه‌ داغ‌تر از آش – دنبال آتش‌افروزی، دنبال ایجاد درگیری و اختلاف [هستند]. این همان چیزی است که دشمن می خواهد؛ این همان چیزی است که دشمنان دنیای اسلام که نه شیعه‌اند، نه سنّی اند، نه این را دوست دارند، نه آن را دوست دارند، دنبالش هستند. اینها را باید بفهمیم، اینها را باید توجّه کنیم. (بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار کارگزاران حج ۲۰/۰۶/۱۳۹۲)

سلسله نشست های بررسی فرقه های انحرافی شیعی معاصر با موضوعات ذیل برگزار می گردد:

1. بررسی و نقد مستندات روایی مدعیان دروغین مهدویت توسط حجت الاسلام و المسلمین شهبازیان

زمان: سه شنبه ۷ اسفندماه ۹۷، ساعت ۳۰/۱۰

مکان: دانشگاه معارف اسلامی، سالن امام رضا (ع)

1. بررسی و نقد جریان های افراطی شیعه توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر فرمانیان

زمان: چهارشنبه ۸ اسفند ماه ۹۷، ساعت ۳۰/۱۰

مکان: بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه ۴، پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، سالن علامه طباطبایی

منبع خبر: مدیریت دانشجویی فرهنگی