ارائه برنامه درسی اساتید هیات علمی دانشگاه به صورت کلاس مجازی

پنجشنبه, ۲۱ فروردین, ۱۳۹۹

با ارزوی سلامتی برای دانشجویان محترم

با توجه به اماده سازی زیرساخت های لازم جهت ارائه کلاس های یادگیری الکترونیکی آنلاین نکات ذیل به استحضار می رسد.

• از روز شنبه مورخ ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ تا اطلاع ثانوی کلیه کلاس های اساتید هیات علمی دانشگاه به صورت آنلاین از طریق پورتال دانشگاه ارائه می گردد که زمان بندی این دروس بر روی زیرپورتال یادگیری الکترونیکی دانشگاه موجود می باشد.
  • سایر کلاس های دانشجویان که توسط اساتید مدعو ارائه می گردید همچنان با همان روش های قبلی فقط از طریق پیام رسان ها و گروه های ایجاد شده ارائه می گردد.
  • روش نصب نرم افزارهای مورد نیاز جهت اتصال به کلاس های آنلاین و مستندات و فیلم آموزشی از زیرپورتال یادگیری الکترونیکی قابل دسترسی می باشد.
  • هر گونه تغییر و یا جابجایی احتمالی در ارائه دروس الکترونیکی از طریق سایت و کانال های دانشگاه اطلاع رسانی می گردد.
منبع خبر: معاونت آموزشی