اردوی توجیهی دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید

دوشنبه, ۸ مهر, ۱۳۹۸

به منظور آشنایی دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی ارشد، اردوی یک روزه‌ای در روز شنبه مورخ ۶ مهر ۹۸ با حضور هیئت رئیسه و جمعی از مدیران در مجتمع قصر واقع در روستای دستگرد برگزار شد. دانشجویان در نوبت صبح با شرکت در جلسات عمومی که با حضور ریاست دانشگاه و معاونین آموزشی، پژوهشی و دانشجویی برگزار شد، با اهداف، برنامه‌ها و قوانین و مقررات دانشگاه و بخش‌های مختلف آن آشنا شدند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر شاکری در ابتدا ضمن تسلیت ایام ماه محرم و عرض تبریک سال جدید تحصیلی به بیان ۵ نکته پرداختند.

نکته اول: حفظ هویت طلبگی؛ همه دانشجویان در دانشگاه معارف اسلامی طلبه هستند، اولین چیزی که از شما انتظار داریم این است که هویت طلبگی خود را حفظ کنید، قرار نیست طلبه‌ای را که بعنوان دانشجو پذیرش می‌کنیم هویت طلبگی را از او بگیریم و هویت دانشجویی به او بدهیم.

نکته دوم: انقلابی‌گری؛ وظیفه اول هر انقلابی، حفاظت و حراست از اصل انقلاب و ارکان نظام بویژه اطاعت محض از رهبرمعظم انقلاب است، و در رعایت این نکته (انقلابی‌گری) تفاوتی ندارد که ما در کدام رشته مشغول به تحصیل باشیم.

نکته سوم: نظم و انظباط؛ این که می‌گویند نظم ما در بی نظمی است جمله اشتباهی است. اینکه دانشجویی به موقع ثبت نام کند به موقع کلاس برود به موقع واحدها را بگذراند به موقع درس را آماده کند اگر پژوهشی از او خواسته شد به موقع ارائه دهد در امتحانات بموقع شرکت کند اینها از مصادیق نظم در دانشگاه است. اگر دروس را نگذرانید دچار سنوات می شوید.

نکته چهارم: حفظ وحراست از بیت المال؛ با توجه به تحریم‌های خارجی و مشکلاتی که در تخصیص بودجه وجود دارد، فراهم آوردن بودجه برای دانشگاه کار دشواری است. عنایت به این نکته ضروری است که در دوران تحصیلی از بیت المال برای شما هزینه می شود و دانشجویانی که درس نمی خوانند شرعا و قانونا مسئول هستند.

نکته پنجم: حضور در انجمن‌های علمی دانشجویی؛ دکتر شاکری دانشجویان را به حضور فعال در انجمن‌های علمی دانشجویی دعوت کردند.

دکتر شاکری در انتها گفت: از ملزومات طلبگی، حفظ روحیه جهادی در همه مسائل زندگی است.

ایشان یکی از کارهای بسیج دانشجویی در دانشگاه معارف را حضور در گروه‌های جهادی و انجام کار تبلیغی عنوان کردند.

در نوبت عصر نیز دانشجویان نشستی را با اعضای مدیران آموزشی در هر یک از گرایش‌ها برگزار نمودند.

برنامه اردوی دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد بدین شرح است:

عنوان ارائه کننده
تلاوت آیاتی از قرآن کریم
دانشگاه معارف اسلامی؛ اهداف و چشم اندازها حجت الاسلام و المسلمین دکتر شاکری

(رئیس دانشگاه)

معاونت پژوهشی؛ کارکردهای دانشجویی حجت الاسلام و المسلمین دکتر ارجینی

(معاون پژوهشی)

معاونت آموزشی؛ قوانین و مقررات آموزشی جناب آقای دکتر گرامی

(معاون آموزشی)

جناب آقای دکتر میرمحمدی

(مدیر آموزش)

مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی؛ وظایف و برنامه­ ها حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابروش