اعلام نتایج اولیه آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد ۹۹

چهارشنبه, ۲۵ تیر, ۱۳۹۹

باسمه المتعالی

اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ دانشگاه معارف اسلامی  (ورودی مهرماه ۹۹)

بدینوسیله اسامی قبول شدگان مرحله اول آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ دانشگاه معارف اسلامی به ترتیب نام رشته و نام خانوادگی اعلام می‌گردد. این لیست براساس چند برابر ظرفیت اعلام شده و نتایج نهایی پس از طی مراحل پذیرش (مصاحبه علمی، مصاحبه روانشناختی و گزینش عمومی) اعلام خواهد شد.

* تذکر مهم : داوطلبان کلیه رشته ها («مدرسی معارف اسلامی» و «توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی») می بایست جهت گزینش، در سامانه گزینش نهاد رهبری ثبت نام کنند؛ بدیهی است عدم ثبت نام، به منزله انصراف از ادامه مراحل پذیرش و قبولی تلقی گردیده و داوطلب حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت؛ پذیرش نهایی داوطلبان نیز پس از قبولی در مصاحبه علمی و مصاحبه روانشناختی، وابسته به نظر مثبت گزینش نهاد خواهد بود.

* چگونگی ثبت نام در سامانه گزینش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری متعاقباً از طریق پیامک به داوطلبان اعلام می گردد.

* مصاحبه علمی در حد منابع آزمون کتبی و کتب مرجع و تخصصی رشته و گرایش مربوطه خواهد بود.

* در صورت داشتن هرگونه سؤال درباره نحوه برگزاری مصاحبه و … می توانید با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید :

۰۲۵-۳۲۱۱۰۲۹۱:  جناب آقای هاشم زاده برای رشته های مبانی نظری اسلام، تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، انقلاب اسلامی، مدیریت فرهنگی، مشاوره.

۰۲۵-۳۲۱۱۰۵۶۲ :  جناب آقای منصفی برای رشته های اخلاق اسلامی، معارف قرآن و حدیث، تبلیغ دین.

* محل برگزاری مصاحبه کلیه رشته ها (خواهران و برادران) در ساختمان دانشگاه معارف اسلامی به آدرس : قم – ابتدای بلوار جمهوری اسلامی – بین کوچه ۴ و ۶ – پلاک ۷۲ – طبقه دوم (بخش مصاحبه) می باشد. تلفن دانشگاه : ۳۲۱۱۰۲۰۰-۰۲۵

* مصاحبه علمی و گزینش عمومی برای قبول شدگان مرحله اول کلیه رشته ها در تاریخ های زیر صورت خواهد گرفت:

رشته مدرسی اخلاق اسلامی: دوشنبه و سه شنبه ۳۰ و ۳۱ تیر ۱۳۹۹

رشته مدرسی مبانی نظری اسلام: دوشنبه و سه شنبه ۳۰ و ۳۱ تیر ۱۳۹۹

رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش مدیریت فرهنگی: دوشنبه و سه شنبه ۳۰ و ۳۱ تیر ۱۳۹۹

رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش  مشاوره: دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه ۳۰، ۳۱ تیر، ۱ و ۲ مرداد ۱۳۹۹

رشته مدرسی معارف قرآن و حدیث: سه شنبه و چهارشنبه ۳۱ تیر و ۱ مرداد ۱۳۹۹

رشته مدرسی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی: سه شنبه و چهارشنبه ۳۱ تیر و ۱ مرداد ۱۳۹۹

رشته مدرسی انقلاب اسلامی:  چهارشنبه و پنجشنبه ۱ و ۲ مرداد ۱۳۹۹

رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش  تبلیغ دین: یکشنبه ۲۹ تیر  و شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹

تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه هر داوطلب و مدارک مورد نیاز، متعاقباً از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

برای مشاهده اسامی قبول شدگان مرحله اول (دعوت شدگان به مصاحبه) بر روی لینک های زیر کلیک کنید:

برادران                                        خواهران

مشاهده کارنامه آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹