انتشار مجموعه مقالات «اولین همایش ملی بررسی اندیشه‌های علمی آیت‌الله العظمی سبحانی»

یکشنبه, ۳۰ شهریور, ۱۳۹۹

این همایش در دی‌ماه سال ۱۳۹۷ به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سهند تبریز و حوزه علمیه استان آذربایجان شرقی و همکاری معاونت پژوهشی و اعضای هیئت علمی دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد. در این مجموعه مقالات، سخنرانی علمی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر شاکر ریاست محترم دانشگاه معارف اسلامی و مقالات جناب آقای دکتر رجبی و حجت الاسلام دکتر منصوری از اعضای هیئت علمی دانشگاه معارف اسلامی منتشر شده است. این همایش در تبریز و به موازات همایش «فلسفه علم کلام و اندیشه‌های کلامی آیت‌الله العظمی سبحانی» در قم برگزار شد. در پایان این همایش، اساتید دانشگاه معارف اسلامی، در جلسه‌ای ویژه، از سوی رئیس همایش، امام جمعه محترم تبریز حجت الاسلام و المسلمین آل‌هاشم مورد تقدیر قرار گرفتند. گفتنی است اساتید یادشده، علاوه بر ارائه مقاله، در کمیته علمی، بررسی عناوین و ارزیابی مقالات ارائه شده در این مجموعه نیز همکاری جدی داشته‌اند.