انعقاد تفاهم نامه آموزشی – پژوهشی بین دانشگاه معارف اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی قم

چهارشنبه, ۴ دی, ۱۳۹۸

در روز یکشنبه مورخ ۱/ دی /۱۳۹۸ جلسه بحث و بررسی در مورد زمینه­ های همکاری مشترک بین دانشگاه معارف اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی قم در دفتر معاونت محترم آموزشی دانشگاه قم برگزار گردید.

در این جلسه از دانشگاه معارف اسلامی جناب آقای دکتر سیدضیاءالدین میرمحمدی معاونت محترم آموزشی،حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر پناهی ­آزاد معاون محترم پژوهشی و جناب آقای دکتر ابوذر رجبی رئیس محترم مرکز آموزشهای آزاد حضور داشتند و از دانشگاه علوم پزشکی قم جناب آقای دکتر عادلی معاون محترم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم ، جناب آقای دکتر حیدری معاون محترم آموزشی دانشکده سلامت و دین دانشگاه علوم پزشکی قم و جناب آقای دکتر رضایی دکترای اخلاق پزشکی و  عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم شرکت داشتند.

تفاهم نامه مذکور در شش ماده و ۱۹ تبصره منعقد شده است.

لازم به ذکر است این پانزدهمین تفاهم نامه بین دانشگاه معارف اسلامی و دانشگاه­ها و موسسات علمی کشور است.

منبع خبر: مرکز آموزش های آزاد