برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دکتری (ورودی ۱۴۰۰)

چهارشنبه, ۱۸ اسفند, ۱۴۰۰

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دکتری (ورودی بهمن ۱۴۰۰)، سه‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ با حضور معاون آموزشی و مدیر آموزشی دانشگاه، از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ در سالن اجتماعات امام رضا(ع) به صورت حضوری و همزمان به صورت مجازی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، دکتر میرمحمدی معاون محترم آموزشی، ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود و تبریک اعیاد شعبانیه، به تبیین اهداف و ضرورتهای این دوره پرداختند و از دانشجویان خواستند که با جدیت دوره را آغاز نمایند و حضور جدی در کلاسهای درس داشته باشند و رساله دکتری را در تراز دانشجویان مدرسی تدوین نمایند.
در ادامه مدیر محترم آموزشی دانشگاه به اختصار قوانین و مقررات آموزشی را برای دانشجویان بیان نمودند و مقرر گردید هر یک از مدیران محترم گروه‌ها، جلسات تخصصی با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان گروه خود برگزار نمایند.
در خاتمه معاون و مدیر آموزشی به سؤالات مطرح شده از طرف دانشجویان پاسخ دادند.

منبع خبر: معاونت آموزشی