برگزاری جلسه هیأت امنای دانشگاه معارف اسلامی

یکشنبه, ۲۷ آبان, ۱۳۹۷

بیست و سومین جلسه هیأت امنای دانشگاه معارف اسلامی به ریاست حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر رستمی و حضور اعضای حقیقی و حقوقی و نمایندگان وزارت علوم و سازمان مدیریت و برنامه ریری کشور مورخ ۲۳/۸/۹۷ در دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، ریاست محترم دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به اعضای محترم و تبریک به ریاست محترم نهاد بابت قبول مسئولیت سنگین ریاست نهاد رهبری دانشگاهها ، کلیاتی را در خصوص فعالیتهای دانشگاه به استحضار اعضا رساندند و همچنین برخی مشکلات موجود را نیز تبیین نمودند.

پس از بیانات رییس دانشگاه ، معاونین محترم گزارشی از وضع موجود و فعالیتهای انجام شده در ۶ ماهه اول سال ۹۷ ارائه کردند و اعضای محترم هیأت امنا نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص گزارشهای ارائه شده مطرح نمودند. در ادامه  سایر دستورات جلسه نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع خبر: معاونت اداری و مالی