برگزاری شصت‌ونهمین جلسه تفسیر نهج البلاغه توسط استاد مجد فقیهی

چهارشنبه, ۱۶ بهمن, ۱۳۹۸

شصت‌ونهمین جلسه تفسیر نهج البلاغه توسط استاد مجد فقیهی روز سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸ در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه استاد، به تفسیر فرازی از نامه تاریخی امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر پرداختند.

امیرالمومنین در این فراز به مالک اشتر می‌فرماید: «ثُمَّ اعْلَمْ یَا مَالِکُ أَنِّی قَدْ وَجَّهْتُکَ إِلَى بِلَادٍ قَدْ جَرَتْ عَلَیْهَا دُوَلٌ قَبْلَکَ، مِنْ عَدْلٍ وَجَوْرٍ، وَأَنَّ النَّاسَ یَنْظُرُونَ مِنْ أُمُورِکَ فِی مِثْلِ مَا کُنْتَ تَنْظُرُ فِیهِ مِنْ أُمُورِ الْوُلَاهِ قَبْلَکَ، وَیَقُولُونَ فِیکَ مَا کُنْتَ تَقُولُ فِیهِمْ، وَإِنَّمَا یُسْتَدَلُّ عَلَى الصَّالِحِینَ بِمَا یُجْرِی اللَّهُ لَهُمْ عَلَى أَلْسُنِ عِبَادِهِ، فَلْیَکُنْ أَحَبَّ الذَّخَائِرِ إِلَیْکَ ذَخِیرَهُ الْعَمَلِ الصَّالِحِ».

اى مالک! بدان من تو را به سوى بلادى فرستادم که پیش از تو دولت‏‌هاى عادل و ستمگرى بر آن حکومت داشتند و مردم به کارهاى تو همان گونه نظر مى‏‌کنند که تو در امور زمامداران پیش از خود نظر مى‏‌کردى، و همان را درباره تو خواهند گفت که تو درباره آنها مى‏‌گفتى و (بدان) افراد صالح را به آنچه خداوند بر زبان بندگانش جارى مى‏‌سازد مى‏‌توان شناخت، بنابراین باید محبوب‏ترین ذخایر نزد تو ذخیره عمل صالح باشد.

برای دریافت صوت اینجا کلیک کنید.

منبع خبر: مدیریت دانشجویی فرهنگی