برگزاری پیش‌نشست همایش بین‌المللی اخلاق، الهیات و بلایای فراگیر

پنجشنبه, ۱ خرداد, ۱۳۹۹

به همت انجمن علمی اخلاق اسلامی و معاونت پژوهشی دانشگاه معارف اسلامی و مشارکت معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی و نیز با استقبال دانشجویان دانشگاه معارف اسلامی نهمین پیش نشست همایش بین المللی اخلاق، الهیات و بلایای فراگیر با موضوع کارکردهای اخلاق دینی در مواجهه با بیماری کرونا با حضور آقای دکتر رحیم دهقان استادیار دانشگاه شهید بهشتی و جناب آقای دکتر محمد جواد فلاح دانشیار گروه اخلاق دانشگاه به شکل وبینار برگزار شد.

در این نشست دکتر دهقان عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، بلایای فراگیر از جمله کرونا را به عنوان یکی از جلوه‌های رحمت الهی معرفی کردند.

در ادامه آقای دکتر فلاح عضوهیئت علمی گروه اخلاق دانشگاه معارف اسلامی ضمن بیان مبانی اخلاق دینی به ویژه مبانی الهیاتی و انسان شناختی به کارکردهای اخلاق دینی در مواجهه با کرونا در سه حوزه اخلاق فردی، اخلاق اجتماعی، واخلاق حکومتی پرداختند و کارکردهای اخلاق دینی در حوزه انگیزش و ضمانت اجرای اخلاق را در مواجهه با مشکلات و مسائل بیماریها به ویژه کرونا تشریح نمودند.

این نشست با طرح پرسش‌های شرکت کنندگان در وبینار و پاسخ اساتید پایان پذیرفت.

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی