برگزاری کارگاه آموزشی «روش نگارش طرح تفصیلی» اختصاصی رشته مدیریت سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی با رویکرد اسلامی (مقطع کارشناسی‌ارشد)

دوشنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۲

بر اساس مصوبات شورای آموزشی دانشگاه معارف اسلامی تمام دانشجویان ملزم به گذراندن کارگاه طرح تفصیلی پایان‌نامه هستند و شرط تصویب طرح تفصیلی، منوط به شرکت در کارگاه فوق می‌باشد.
توجه: این کارگاه اختصاصی رشته «مدیریت سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی با رویکرد اسلامی» مقطع کارشناسی‌ارشد است.

تذکرات
۱. دانشجویانی که در مراکز معتبر دیگر این دوره را گذرانده‌اند و گواهی آن را ارائه دهند از گذراندن کارگاه معاف می‌باشند.
۲. در پایان دوره به مخاطبین گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.

تبصره: در صورت غیبت بیش از ۳۰ دقیقه (موجه یا غیرموجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی‌گیرد.

۳. جهت سؤالات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵ آقای مهربخش تماس بگیرید.

زمان برگزاری: سه شنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲ از ساعت ۱۴ الی ۱۸.
مدرس دوره: جناب آقای دکتر محمد علیزاده.
برگزارکننده: معاونت آموزش‌ دانشگاه معارف اسلامی.
نحوه برگزاری: فقط به صورت حضوری.
مکان برگزاری: دانشگاه معارف اسلامی، طبقه ۴، سالن امام رضا(علیه‌السلام).

منبع خبر: معاونت آموزشی