بیانیه دانشگاه معارف اسلامی در محکومیت اهانت رییس جمهور فرانسه به ساحت پیامبر اعظم(ص)

جمعه, ۹ آبان, ۱۳۹۹

«إنا لله و إنا إلیه راجعون»

بار دیگر نقاب از چهره شیطانی جنتلمن‌های خبیث غربی و مدعیان دروغین آزادی بیان کنار رفت و رسوایی تازه‌ای بر این انسان‌نماهای حق‌ستیز رقم خورد. عطش حق‌طلبی انسان پسا‌مدرن، تنها با زلال معارف وحیانی اسلام و قرآن سیراب می‌شود و این حقیقتی است که هرگز با دست و پازدن مذبوحانه جیره‌خواران اروپایی صهیونیزم ازجمله رئیس‌جمهور محروم از تمدن انسانیِ فرانسه، کتمان‌شدنی نیست. پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) منادی سعادت ابدی، راهبر فطرت خداجوی ابناء بشر و جلوه تام اسماء و صفات حق‌تعالی است و هرگز با چنین حوادثی گَردی بر دامن عصمت و طهارت کبریایی آن حقیقت والا و مقدس نمی‌نشیند.

دانشگاه معارف اسلامی، ضمن عرض تسلیت به محضر مقدس حضرت حجت‌بن الحسن(عج) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، این خباثت رذیلانه را به شدت محکوم کرده و از جامعه علمی و نخبگانی ایران اسلامی، اعم از دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، محکومیت و اقدام متناسب در مقابله با چنین اقدامات وقیحانه را انتظار دارد.

والسلام علی من اتبع الهدی

منبع خبر: روابط عمومی