تسهیلات عتبات عالیات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم

چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۳۹۷

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام عتبات عالیات صندوق رفاه

این وام در هر دوره تحصیلی فقط یکبار به دانشجویان پرداخت می شود و حداکثر سقف مجاز برای ثبت درخواست برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ۵ ترم و برای دانشجویان مقطع دکتری ۹ ترم می باشد.

دانشجویانی که از طریق ثبت نام در سایت ستاد عتبات دانشگاهیان، به عتبات مشرف شده اند می توانند با ارائه مستندات (نامه از ستاد عتبات دانشگاهیان) در صورت تاهل مبلغ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال و در صورت تجرد مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال وام دریافت نمایند. در غیر این صورت با ارائه روادید ممهور به مهر خروج از کشور می توانند از وام زیارت عتبات به مبلغ ۷.۰۰۰.۰۰۰ ریال استفاده کنند.

دانشجویان دارای پرونده در صندوق رفاه

با مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه نسبت به ثبت درخواست وام عتبات عالیات اقدام نموده سپس مدارک ذیل را به امور دانشجویی تحویل دهند.

• کپی از صفحه اول گذرنامه
  • کپی از صفحه ویزا ممهور به مهر خروج
  • یا معرفی نامه از ستاد عتبات دانشگاهیان

دانشجویانی که در صندوق رفاه دانشجویان پرونده ندارند

ابتدا با مراجعه به سایت دانشگاه، قسمت امور دانشجویی، اطلاعیه درخواست وام را مطالعه نموده، سپس با ارائه مدارک لازم به امور دانشجویی مراجعه نمایند.

منبع خبر: مدیریت دانشجویی فرهنگی