ثبت نام وام دانشجویی ویژه دکتری تا ۲۰ اردیبهشت

پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۳۹۹

طبق اعلام صندوق رفاه، ثبت نام وام دانشجویی ویژه دکتری تا ۲۰ اردیبهشت ماه و تاریخ فوق غیر قابل تمدید می باشد.

لذا لازم است دانشجویان محترمی که قبلا تشکیل پرونده داده اند، یا یک نفر به نمایندگی از طرف دانشجو نسبت به تکمیل فرم زیر اقدام و تا تاریخ فوق به دریافت امضاء از قسمت های مختلف نسبت به تحویل به مدیریت امور دانشجویی (از ساعت ۱۰ تا ۱۲) اقدام نمایند و یا فرم امضاء شده را اسکن و از طریق شماره ۰۹۹۰۲۳۵۱۵۸۸ صرفا از طریق شبکه پیام رسان ایتا یا به آدرس پست الکترونیکی stu@maaref.ac.ir  ارسال نمایند.

تذکر: صرفا فایل اسکن و امضاء شده خوانا قابل قبول است. و مواردی که با گوشی به صورت رنگی و ناخوانا عکس گرفته شده است قابل قبول نمی باشد.

فرم درخواست وام ویژه دکتری

(فرم شماره دو)

شرایط دریافت وام برای دانشجویانی که قبلا تشکیل پرونده نکرده اند:

دانشجوی گرامی حتما قبل از ثبت وام دستورالعمل های صندوق مطالعه شود.

ثبت نام وام های دانشجویی فقط از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه صورت می­پذیرد:

1. مراجعه به درگاه پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان
  2. دانشجویانی که قبلا وام دریافت نموده اند یا در فاز ۲ سیستم جامع صندوق رفاه دانشجویان دارای پرونده می باشند: ابتدا وارد پورتال شده، با ورود نام کاربری و کلمه عبور (کد ملی با درج خط تیره) وارد صفحه شخصی خود شوند.
  3. مشخصات را تکمیل نمایید.
  4. در قسمت درخواست وام، نوع وام مورد نظر را انتخاب نمائید. سپس مدارک مورد نیاز را در اسرع وقت به امور دانشجویی دانشگاه تحویل دهید. توجه داشته باشید ثبت نام شما موقت بوده و با تایید امور دانشجویی قطعی خواهد شد.
  5. متقاضیان جدید (در سیستم جامع صندوق رفاه دانشجویان پرونده ندارند): جهت ایجاد پرونده ابتدا بایستی وارد قسمت تشکیل پرونده شده و سپس مشخصات خود را تکمیل نمایید. شما برای ثبت نام اولیه وام باید کلیه مدارک مورد نیاز را در اسرع وقت به امور دانشجویی دانشگاه تحویل دهید. پس از اینکه امور دانشجویی مدارکتان را بارگذاری نمود، مراحل ۱ تا ۴ را انجام دهید.

تذکر ۱ : مهلت تحویل مدارک به امور دانشجویی حداکثر ۲۰ اردیبهشت ماه می باشد.

تذکر ۲ : دانشجویان مقطع دکتری حداکثر تا ترم ۸ می توانند درخواست وام دهند.

دستورالعمل پرداخت و بازپرداخت وام ویژه دکتری (بخشنامه ۱)

دستورالعمل پرداخت وام ضروری ویژه دکتری (بخشنامه ۲)

دستورالعمل ضمانت وام ویژه دکتری (بخشنامه ۳)

مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده:

1. تصویر تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل شناسنامه
  2. تصویر پشت و روی کارت ملی به همراه اصل کارت ملی
  3. تصویر صفحات دو تا پنج سند ازدواج ( برای ودیعه مسکن)
  4. تصویر کارت دانشجویی به همراه اصل کارت دانشجویی تمدید شده
  5. شماره حساب ۱۰ رقمی عابر بانک تجارت
  6. تکمیل فرم‌‌ مشخصات) دریافت فرم(
  7. تکمیل فرم شماره ۲ و یا فرم شماره ۳ )دریافت فرم ۲)، )دریافت فرم ۳)
  8. اصل سند تعهد نامه تنظیمی توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی )دریافت فرم)

تذکر: آدرس پستی دقیق به همراه کدپستی ، شماره تلفن ثابت و موبایل دانشجو و ضامن وی باید در سند تعهد ثبت شود. (فتوکپی برابر اصل سند تعهد مقطع قبل نیز قابل قبول است).

1. تصویر آخرین فیش حقوقی ضامن
  1. تصویر حکم استخدامی (کارکنان رسمی یا پیمانی دولت) یا تصویر حکم بازنشستگی و نامه کسر از حقوق کارمندان بازنشسته که آخرین وضعیت استخدام در آن درج شده باشد. (نمونه نامه کسر از حقوق)

تذکر:  لطفا قبل از اقدام به تنظیم سند تعهد محضری، وضعیت ضامن از امور دانشجویی (۷ و ۰۲۵۳۲۹۴۶۰۲۶) استعلام گردد.

تذکرات مهم

1. دانشگاه هیچ تعهدی نسبت به پرداخت وام ها ندارد و کلیه وام ها در صورت تامین اعتبار به صورت متمرکز از طریق صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پرداخت می­شود لذا تحویل مدارک جهت دریافت وام به هیچ وجه به منزله پرداخت وام نخواهد بود.
  2. در صورتیکه تعداد درخواست ­های وام بیش از سقف اعتبار دانشگاه باشد، پس از ثبت دانشجویان واجد شرایط، سایر متقاضیان از طریق قرعه کشی انتخاب خواهند شد.
  3. تسویه حساب با دانشگاه مقطع قبلی و بستن فایل متقاضی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان به عهده خود دانشجو می­باشد.
  4. دانشجویان متقاضی وام تحصیلی ویژه دکتری به غیر از وام تحصیلی (عادی) میتوانند از سایر وام های صندوق نیز بهره مند شوند.
  5. سقف وام ضروری ویژه ۳ میلیون تومان می باشد. حتما مستندات تا سقف ۳ میلیون لازم است.

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی