درخواست تکمیل فرم اطلاعات دانش‌آموختگان

یکشنبه, ۲۴ تیر, ۱۳۹۷

حضور محترم دانش‌آموختگان گرامی
با سلام و احترام و تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، به اطلاع می‌رساند شورای مرکزی انجمن دانش‌آموختگان در طول سال جاری با برگزاری جلسات متعدد موفق شد پیش‌نویس اساسنامه انجمن را تهیه و تدوین نماید. شورای مرکزی برای اجرایی نمودن اهداف انجمن نیازمند دریافت اطلاعات شما گرامی‌ان است. امید است با ارائه دقیق اطلاعات درخواستی ما را در رسیدن به این اهداف یاری نمایید.

بنا بر مصوبه شورای مرکزی، اطلاعات ارسالی در موارد ذیل مورد استفاده قرار خواهد گرفت:
۱. اعلام اسامی متقاضیانِ همکاری با بخش‌های مختلف دانشگاه معارف اسلامی جهت تدریس، راهنمایی، مشاوره و داوری پایان‌نامه، داوری مقالات فصلنامه‌ها و کتاب‌های دانشگاه و … به معاونت‌های ذی‌ربط دانشگاه.
۲. اعلام اسامی به بخش‌های مختلف نهاد مانند: معاونت منابع انسانی، معاونت آموزشی و پژوهشی، معاونت فرهنگی و سیاسی و … جهت همکاری، اولویت در جذب و … .
۳. اعلام اسامی علاقمندان به همکاری با سازمان‌ها و نهادهای انقلابی مانند: صدا و سیما، ائمه جمعه و جماعات، مراکز عقیدتی و سیاسی سپاه، ارتش و نیروی انتظامی، پژوهشگاه‌های علوم اسلامی و … جهت استفاده از ظرفیت تبلیغی، آموزشی، پژوهشی، کارشناسی و … دانش‌آموختگان.

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی