در آستانه چاپ قرار گرفتن کتاب «سیمای مسکن و شهر اسلامی» نوشته استاد قرائتی

یکشنبه, ۲۰ بهمن, ۱۳۹۸

مسکن یکی از نیازهای اساسی انسان است تا بدان‌پایه که تقریباً هیچ انسانی از مسکن بی‌نیاز نیست و بیشتر عمر انسان در آن سپری می‌شود.

گرچه آیات و روایات معصومان(ع) به‌صورت مستقیم به ویژگی‌های مسکن و شهر مطلوب اسلامی نپرداخته است اما این ویژگی‌ها با استنطاق آیات قرآن و بررسی روایات اسلامی به‌صورت آشکار یا نهان قابل اصطیاد است.

کتاب «سیمای مسکن و شهر اسلامی» در سه فصلِ: «کلیات»، «مسکن اسلامی» و «اصول شهرسازی» به قلم شیوا و روان حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی و با مقدمه دکتر محمود گلابچی چهره ماندگار و استاد معماری دانشگاه تهران، نگارش یافته است.

نکات سودمند این اثر در باره مسکن و شرایط و ویژگی‌های مطلوب آن به‌گونه‌ای است که افزون بر متخصصان این رشته برای عموم مردم جامعه نیز قابل استفاده است.

این کتاب به‌زودی از سوی انتشارات دانشگاه معارف اسلامی منتشر و تقدیم فرهیختگان و علاقمندان به مطالعات قرآنی جامعه اسلامی ‌می‌گردد.