دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای هیأت علمی

یکشنبه, ۲۲ دی, ۱۳۹۸

دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای هیأت علمی با موضوع ارتقای سازمانی و اخلاقی اساتید دانشگاه در تاریخ سه شنبه ۱۷/دی/۱۳۹۸ با حضور حداکثری اعضای محترم برگزار گردید. ابتدا دکتر میرمحمدی معاون محترم آموزشی راجع به موضوع جلسه و همچنین در خصوص طرح جامع نظارت و ارزیابی اساتید نکاتی را ارائه نمودند و از اساتید محترم خواستند که هر موضوعی را که فکر می کنند قابلیت طرح در شوراهای قانونی و تبدیل به سیاست شدن را دارند اعلام نمایند تا در معاونت آموزشی پیگیری گردد. در ادامه جلسه اساتید محترم نکته نظرات خود را در خصوص مسائل طرح شده بیان نمودند.

لازم به ذکر است در ابتدای جلسه از سامانه علم سنجی اعضای محترم هیأت علمی که توسط مرکز فناوری دانشگاه تهیه گردیده بود رونمایی گردید و مهندس باقری (مسئول مرکز فناوی) توضیحاتی را درخصوص کم و کیف این طرح ارائه نمودند و مقرر گردید اصلاحات لازم در سامانه صورت پذیرد.

منبع خبر: معاونت آموزشی