روش های پیشنهادی ارزشیابی نهایی دانشجو در نیمسال دوم

شنبه, ۷ تیر, ۱۳۹۹

قابل توجه دانشجویان

ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام دهه کرامت و با عنایت به اتمام کلاسها و لغو آزمون حضوری پایان ترم روش های پیشنهادی ارزشیابی نهایی دانشجو در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ به اطلاع استادان محترم رسیده شده است.

جهت اطلاع از روش های ارزشیابی استاد از طریق نماینده کلاس یا کارشناسان آموزش در مقطع کارشناسی ارشد با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۲۱۲ ۰۲۵ آقای روستا، مقطع دکتری ۳۲۱۱۰۲۰۱ ۰۲۵ آقای مهربخش و واحد امتحانات با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۲۲۴ ۰۲۵ آقای حسینعلی پور، پیگیری لازم به عمل آید.

روشهای پیشنهادی به شرح ذیل برای اساتید محترم اطلاع رسانی گردیده است و با صلاحدید استاد یک یا چند روش برای ارزشیابی نیمسال دوم در نظر گرفته می شود.

مقطع دکتری:

1. طراحی سؤالهای تحلیلی (مبتنی بر نقد و تحلیل خود دانشجو) – امتحان در منزل
  2. طراحی سؤالهای OpenBook (مبتنی بر نقد و تحلیل یک دیدگاه، نقد و تحلیل یک مسئله مرتبط با رشته و گرایش) – امتحان در منزل
  3. برگزاری آزمون شفاهی (مصاحبه) از طریق تماس تلفنی.
  4. برگزاری آزمون شفاهی با استفاده از نرم افزار Adobe Connect در صورت فراهم بودن زیر ساخت هم برای استادان و هم برای دانشجویان و یا از طریق نرم افزارهای مشابه.
  5. برگزاری کنفرانس علمی و ارائه سمینار از طریق نرم افزار Adobe Connect در صورت امکان و یا از طریق نرم افزارهای مشابه.
  6. درخواست ارائه مقاله از دانشجویان.
  7. ارزیابی مقالات، تحقیقات کلاسی، تلخیص کتاب خواسته شده از دانشجویان
  8. ارزیابی فعالیت های کلاسی دانشجویان (حضور و شرکت در مباحث کلاسی، انجام تکالیف خواسته شده، ارائه سمینار، تقریر مباحث کلاسی و …)

مقطع کارشناسی ارشد:

1. طراحی سؤالهای OpenBook (ناظر به طبقه بندی دیدگاه ها و مرجع بندی دیدگاه های موجود ناظر به رشته-گرایش) – امتحان در منزل.
  2. برگزاری آزمون شفاهی (مصاحبه) از طریق تماس تلفنی.
  3. برگزاری آزمون شفاهی از طریق نرم افزار Adobe Connect در صورت امکان و یا از طریق نرم افزارهای مشابه.
  4. درخواست ارائه مقاله (در حد کارشناسی ارشد) و یا تحقیق و تلخیص.
  5. ارزیابی فعالیت های کلاسی دانشجویان (حضور و شرکت در مباحث کلاسی، انجام تکالیف خواسته شده، ارائه سمینار، تقریر مباحث کلاسی و …)
منبع خبر: معاونت آموزشی