شرایط برگزاری کلاس های آموزشی نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۹

سه شنبه, ۲۵ شهریور, ۱۳۹۹

با آرزوی سلامتی برای دانشجویان محترم، بدین وسیله در خصوص آغاز سال تحصیلی جدید نکات ذیل به استحضار می رسد:

• کلیه کلاس های دانشگاه از روز شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ بر مبنای آموزش مجازی و آنلاین طبق ساعات برنامه کلاسی ارائه خواهد شد.
  • کلیه کلاس ها به تفکیک روز و مقطع در قسمت برنامه درسی یادگیری الکترونیکی قابل مشاهده است.
  • روش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت اتصال به کلاس های آنلاین و مستندات و فیلم آموزشی از زیرپُرتال یادگیری الکترونیکی قابل دسترس است.
  • در صورت هرگونه مشکل در فرآیند اتصال به کلاس مجازی با مرکز فناوری با شماره تلفن های ۳۲۱۱۰۵۶۴ – ۰۲۵ و ۳۲۱۱۰۵۶۱ – ۰۲۵ تماس بگیرید(فقط پاسخگوی مسائل اتصال به کلاس مجازی).
  • در صورت هر گونه سوال در مورد مسائل آموزشی و برنامه درسی با شماره تلفن های ۳۲۱۱۰۲۱۲ – ۰۲۵ (کارشناسی ارشد) و ۳۲۱۱۰۲۰۱ – ۰۲۵ (دکتری) تماس بگیرید.

برنامه درسی یادگیری الکترونیکی نیم سال اول تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰

پورتال مرکز یادگیری الکترونیکی