شهادت جمعی از پاسداران شجاع و جان برکف امنیت در واقعه تروریستی سیستان و بلوچستان

دوشنبه, ۲۹ بهمن, ۱۳۹۷

شهادت جمعی از پاسداران شجاع و جان برکف امنیت در واقعه تروریستی محور خاش-زاهدان، قلب هموطنانمان را به درد آورد. بی تردید این جنایت تروریست های تکفیری نشان از عصبانیت، ناامیدی و ناکامی دشمنان انقلاب اسلامی در پی حماسه آفرینی ملت مسلمان و همیشه در صحنه ایران اسلامی در یوم الله ۲۲ بهمن و چله انقلاب دارد، اما زهی خیال باطل که دشمن نمی داند حیات و بالندگی این انقلاب مقدس مرهون خون پاک پاسداران غیور و رشید این مرز و بوم است.

دانشگاه معارف اسلامی ضمن محکومیت این جنایت کور، شهادت پاسداران انقلاب و حافظان امنیت وطن را به ملت مقاوم و انقلابی ایران اسلامی وجامعه دانشگاهی تبریک و تسلیت گفته و از خداوند متعال رحمت وغفران الهی را برای شهداء عزیز و صبر و اجر برای بازماندگان و خانواده محترم آنان مسألت می نمائیم.

ضمناً لازم است به جناب آقای سید محمود موسوی حسن رودی دانشجوی گرامی این دانشگاه، شهادت برادر بزرگوار و گرامی شان را در این حادثه تبریک و تسلیت گفته و از خداوند متعال برای ایشان و خانواده محترم شان صبر و اجر خواستاریم.

منبع خبر: روابط عمومی