فراخوان اعطای جوایز تحصیلی ویژه دانشجویان برتر استان قم

یکشنبه, ۹ تیر, ۱۳۹۸

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور» در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور بر اساس شیوه نامه زیر اعطا می‌کند.

لازم است دانشجویان محترم ضمن مطالعه دقیق شیوه نامه مذکور، نسبت به ثبت نام در سامانه بنیاد نخبگان اقدام نمایند.

تذکر خیلی مهم: با توجه به تعطیلی دانشگاه در مرداد ماه ۱۳۹۸، لازم هست دانشجویان حداکثر تا تاریخ ۲۹ تیر ماه ۱۳۹۸ نسبت به دریافت مدارک و مستندات لازم برای ثبت نام از دانشگاه اقدام نمایند.

بدیهی است دانشگاه بعد از تاریخ مذکور (۲۹ تیر ماه ۱۳۹۸) و در زمان تعطیلی دانشگاه، پاسخگو نخواهد بود.

شیوه نامه پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشوردر سال تحصیلی ۹۹ ـ ۹۸

دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام

سایت بنیاد ملی نخبگان استان قم