فراخوان انتخاب دانشجوی ممتاز علمی و فرهنگی ـ آخرین مهلت ۸آذر ۱۴۰۲

یکشنبه, ۵ آذر, ۱۴۰۲

به مناسبت روز دانشجو در نظر است از دانشجو(یان) ممتاز علمی و فرهنگی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو تجلیل به‌عمل آید.
همچنین علاوه بر تقدیر از دانشجویان ممتاز علمی و فرهنگی، از دانشجوی(یان) فعال فرهنگی نیز به صورت جداگانه، تقدیر به عمل خواهد آمد.

تذکرات مهم
۱. انتخاب دانشجوی ممتاز علمی و فرهنگی براساس «شیوه‌نامه انتخاب دانشجوی ممتاز علمی و فرهنگی» خواهد بود.

شیوه‌نامه انتخاب دانشجویی ممتاز علمی و فرهنگی

۲. آخرین فرصت ثبت‌نام و تکمیل فرم الکترونیکی تا تاریخ ۸ آذر ماه ۱۴۰۲ می‌باشد.
۳. ابتدا لازم است نسبت به مطالعه کامل و دقیق اطلاعات زیر، «شیوه‌نامه انتخاب دانشجویی ممتاز علمی و فرهنگی» و همچنین آماده کردن موارد و اطلاعاتی که ضروریست در سایت ثبت شود، اقدام و در صورت داشتن شرایط لازم فعالیت‌های خود را از طریق لینک الکترونیکیی زیر ثبت نمایید.
۴. فایل مدارکی که به صورت الکترونیکی می‌باشد. باید به صورت اسکن‌شده و واضح (با وضوح حداقل ۲۰۰) ارسال گردد. بدیهی است فایل‌های مخدوش و ناخوانا از روند داوری حذف خواهند شد.
۵. به درخواست‌های ارسالی خارج از فرم الکترونیکی و فرم‌های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.
۶. دانش‌آموخته‌هایی که از تاریخ فراخوان قبلی (۱ آذر ۱۴۰۱) به بعد، دانش‌آموخته شده‌اند، می‌توانند صرفاً در این فراخوان شرکت نمایند و برای سال‌های بعد امکان شرکت در فراخوان را ندارند.
۷. امکان شرکت برای دانشجویانی که معدل کل آنها کمتر از ۱۷ و تعداد واحد گذرانده شده (اصلی، تخصصی و اختیاری) کمتر از ۱۴ واحد می‌باشد، مقدور نمی‌باشد.
۸. در مواردی که امکان ارسال الکترونیکی مستندات (مانند اصل کتاب) مقدر نمی‌باشد، به صورت حضوری تحویل امور دانشجویی (طبقه سوم، اتاق ۳۱۵) نمایید.
۹. در صورت داشتن هرگونه سؤال یا کسب اطلاعات بیشتر از راه‌های ارتباطی زیر استفاده نمایید:

ـ ارسال پیام در پیامرسان ایتا با برچسب دانشجوی ممتاز (#دانشجوی_ممتاز)

به شماره تلفن ۰۹۹۶۵۲۴۸۸۲۴ (صرفاً پیام در ایتا) یا شناسه @stumaaref

ـ تماس با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۰۶۱۰ (در وقت اداری)

شیوه‌نامه انتخاب دانشجوی ممتاز علمی ـ فرهنگی

نمونه فرم اطلاعات لازم برای ثبت‌نام الکترونیکی