مراسم تودیع و معارفه سردبیر فصلنامه مطالعات انقلاب اسلامی

یکشنبه, ۲۹ تیر, ۱۳۹۹

طی مراسمی در روز چهارشنبه مورخ ۲۵/۰۴/۱۳۹۹ با حضور ریاست دانشگاه (مدیر مسئول فصلنامه مطالعات انقلاب اسلامی) جناب حجت الاسلام آقای دکتر روح الله شاکری، معاون پژوهش حجت الاسلام آقای دکتر حسن پناهی آزاد، دبیر فصلنامه حجت الاسلام آقای دکتر حسین ارجینی و برخی از هئیت تحریریه و سایر همکاران این فصلنامه، مراسم تقدیر و تشکر از جناب آقای دکتر منوچهر محمدی سردبیر پیشین فصلنامه مطالعات انقلاب اسلامی و معرفی جناب آقای دکتر مصطفی ملکوتیان به عنوان سردبیر جدید برگزار گردید. در ابتدای این مراسم آقای دکتر شاکری ضمن تشکر از همکاری چندین ساله جناب آقای دکتر محمدی به بیان عملکرد ارزنده و مثبت، و تلاش ایشان پرداخت و از دکتر ملکوتیان جهت قبول مسئولیت سردبیری فصلنامه تشکر کردند. در ادامه جناب آقای دکتر منوچهر محمدی ضمن سپاس از همراهی ریاست دانشگاه در پیشبرد اهداف فصلنامه، سیر تطور این نشریه و فعال شدن سامانه این مجله را اشاره کردند و کسب رتبه های خوب در ارزیابی­های وزارت علوم را از افتخارات دانشگاه معارف اسلامی دانستند. و اذعان نمودند که تمام تلاش سردبیر و اعضای محترم هیئت تحریریه در ارتقاء جایگاه فصلنامه مطالعات انقلاب اسلامی بوده است که امیدوارم این جایگاه حفظ و ارتقا یابد و از دکتر ملکوتیان نیز به خاطر پذیرش سردبیری فصلنامه تشکر کردند. در پایان جناب آقای ملکوتیان نیز ضمن قدردانی از زحمات همه مسئولان فصلنامه اظهار امیدواری نمودند با کمک همه همکاران، منشاء تحولات مثبت باشند.