نشریه شماره ۵۸ «مطالعات انقلاب اسلامی» منتشر گردید

یکشنبه, ۱۳ مهر, ۱۳۹۹

پنجاه و هشتمین شماره فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات انقلاب اسلامی (پاییز ۹۸) با مشخصات و مقاله‌های ذیل منتشر گردید:

صاحب امتیاز: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ـ دانشگاه معارف اسلامی

مدیر مسئول: حجت الاسلام و المسلمین دکتر روح الله شاکری

سردبیر: دکتر مصطفی ملکوتیان

دبیر تحریریه: حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین ارجینی

کارشناس فصلنامه: آقای عیسی مولوی وردنجانی

ردیف عنوان نویسنده رتبه و محل خدمت
۱ نظریۀ شبکه‌های سیاستی: رهیافتی برای تبیین مشکلات ساختار نهادی سیاست‌گذاری علم و فنّاوری در جهوری اسلامی ایران غلامعلی منتظر استاد دانشگاه تربیت مدرس، تهران.
اسماعیل کلانتری دانشجوی دکتری سیاست‌گذاری علم و فن آوری، دانشگاه تربیت مدرس، تهران.
سید سپهر قاضی نوری استاد دانشگاه تربیت مدرس، تهران.
۲ ارزیابی آیت الله خامنه‌ای از تهدیدات ایالات متحده”فرصتِ تهدید” محسن خاکی دانشجوی دکتری دانشگاه علامه طباطبایی
سید عباس موسوی دانشیار گروه معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی
۳ هژمونی‌طلبی حقوقی در سیاست‌ خارجی ایالات‌متحده آمریکا پس از یازده سپتامبر؛ با تمرکز بر روند قانون‌گذاری بین‌المللی در مبارزه با تروریسم یوسف مولایی استادیار گروه روابط بین الملل دانشگاه تهران.
روح اله ملکی عزین آبادی دانشجوی دکتری روابط بین الملل دانشگاه تهران.
۴ تحلیل مدیریت نظامِ جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با جریان‌ها و فِرَق نوپدید موسی یاری‌خانی دانشجوی دکتری مدرسی معارف اسلامی، گرایش انقلاب اسلامی، دانشگاه معارف اسلامی
محمدهادی فلاح‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب.
ابراهیم کلانتری عضو هیئت علمی دانشگاه تهران.
۵ نقش عالمان شیعی در تکوین مولفه‌های هویت ملی ایرانیان در دوره صفویه حسین رجائی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور.
موسی حقانی رئیس مرکز مطالعات تاریخ معاصر.
۶ قلمرو و گستره سیاسی دین در اندیشه امام خمینی(ره) سیدمحمدحسین میری استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان.
۷ سیاست معنا در گفتمان شیعه حمداله اکوانی عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی و مدرس گروه معارف اسلامی، دانشگاه یاسوج.
۸ قلمرو اختیارات حاکم اسلامی از منظرآیت‌الله خویی& نجف لک‌زایی استاد دانشگاه امام صادق (ع)
احمد رهدار عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم (ع).
احمدعلی خسروی عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان.
سیدجواد میرخلیلی استادیار گروه معارف و علوم انسانی دانشگاه امیر کبیر. تهران
۹ شناسایی مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی با رویکرد دلفی فازی عمّار فیضی گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران.
احسان ساده گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران.
زین العابدین امینی سابق گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران.
رضا احتشام راثی گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و حسابداری، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران.
۱۰ ریشه یابی نظرگاه تئوریک شریعتی نسبت به مفهوم ولایت فقیه زینب پورکاویان کارشناسی ارشد دانشگاه الزهرا
سید مهدی ساداتی نژاد استادیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران.
سامان رحمانی دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه تهران.

جهت مشاهده و دریافت چکیده مقالات اینجا کلیک نمایید.