نشریه شماره ۶۰ «مطالعات انقلاب اسلامی»  منتشر گردید

شنبه, ۲۴ آبان, ۱۳۹۹

شصتمین شماره فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات انقلاب اسلامی (بهار ۱۳۹۹) با مشخصات و مقاله‌های ذیل منتشر گردید:

صاحب امتیاز: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ـ دانشگاه معارف اسلامی

مدیر مسئول: حجت الاسلام و المسلمین دکتر روح الله شاکری

سردبیر: دکتر مصطفی ملکوتیان

دبیر تحریریه: حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین ارجینی

کارشناس فصلنامه: دکتر عیسی مولوی وردنجانی

ردیف عنوان نویسنده رتبه و محل خدمت
۱ انسداد مفهومی دال­ های بنیادین گفتمان انقلاب اسلامی در سپهر اندیشه امام­ خمینی و آیت­ الله خامنه­ ای محمدرضا مولائی عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه محقق اردبیلی
محمدجواد نوروزی دانشیار گروه علوم سیاسی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و مدرس گروه معارف اسلامی.
۲ صورت‌بندی جریان‌های سیاسی دهه نخست انقلاب اسلامی و نظام دانایی آن‌ها در اندیشه سیاسی امام خمینی حسین ارجینی استادیار گروه انقلاب اسلامی دانشگاه معارف اسلامی، قم.
عیسی مولوی وردنجانی دانش آموخته دکتری انقلاب اسلامی، دانشگاه معارف اسلامی.
۳ اندیشه صلح در منظومه فکری آیت­ الله خامنه­ ای

مهدی جعفری­پناه دانش آموخته دکتری روابط بین الملل دانشگاه جامیا ملیا، دهلی نو (نویسنده مسئول)
یوسف خانمحمدی استادیار گروه علوم سیاسی دانشگاه مفید و مدرس گروه معارف اسلامی.
۴ چیستی و چرایی نفوذ فرهنگی نظام سلطه و راهکارهای مقابله با آن با تأکید بر اندیشه‌های مقام معظم رهبری بی‌بی راضیه حسینی‌نژاد دانشجوی دکتری گرایش انقلاب اسلامی، دانشگاه معارف اسلامی.
مصطفی ملکوتیان استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران و مدرس گروه معارف اسلامی.
۵ چالش تمدنی جمهوری اسلامی ایران و امریکا با تاکید بر نظریات کیسینجر، هانتینگتون و فوکویاما امیرحسین ثابتی منفرد دانش آموخته علوم سیاسی پژوهشکده علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مدرس گروه معارف اسلامی. (نویسنده مسشئول).
موسی نجفی استاد پژوهشکده اندیشه سیاسی و انقلاب و تمدن اسلامی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی.
۶ تحلیل و بررسی پیشران­ های آنتی­ تز انقلاب اسلامی در حوزه­ های علمیه

مجتبی درودی استادیار گروه مدیریت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره).
رضا ابروش استادیار گروه مدیریت فرهنگی دانشگاه معارف اسلامی.
عزت الله معتمد دانش آموخته دکتری فقه و مبانی حقوق، دانشگاه تهران، پردیس فارابی.
۷ بررسی ماهیت سیاست در رویکردهای سکولاری و رویکرد اسلامی حمزه علی وحیدی منش استادیار گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزش و پژوهشی امام خمینی (ره) و مدرس گروه معارف اسلامی
۸ نقش و جایگاه دیپلماسی فرهنگی در تأمین منافع ملی جمهوری اسلامی ایران سید مهدی طاهری استادیار گروه علوم سیاسی موسسه علوم انسانی جامعه المصطفی العالمیه(نویسنده مسئول)
حسین متقی عضو هیأت علمی گروه ادیان و مذاهب کجتمع حکمت جامعه المصطفی العالمیه.
۹ بررسی بازتاب انقلاب اسلامی بر کشور آرژانتین ابوالفضل علی­پور دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم.
غلامرضا بهروزی لک استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم و مدرس گروه معارف اسلامی،.
۱۰ مطالعه تطبیقی نظریه جک گلدستون با انقلاب اسلامی ایران و تحولات سیاسی یمن بهزاد قاسمی استادیار گروه انقلاب اسلامی و تمدن سازی، دانشگاه جامع امام حسین (ع) و مدرس گروه معارف اسلامی، (نویسنده مسئول)
محمد بختیاری استادیار گروه تاریخ دانشگاه بین­المللی امام خمینی (ره).

جهت مشاهده و دریافت چکیده مقالات اینجا کلیک نمایید.