نشست هم اندیشی اساتید گروه تاریخ و تمدن اسلامی برگزار شد.

شنبه, ۲۰ مهر, ۱۳۹۸

گروه آموزشی تاریخ و تمدن اسلامی دانشگاه معارف اسلامی در راستای «اثربخشی تدریس اساتید» و «افزایش هم­فکری» و «خلق چشم­انداز آموزشی» و در نهایت «دریافت نقطه نظرات آموزشی اساتید محترم» جلسه هم اندیشی اساتید گروه را در تاریخ ۱۷/ ۷/ ۱۳۹۸ ساعت ده صبح در حوزه ریاست برگزار کرد.

این جلسه با حضور اساتید محترم دکترعلی بیات، دکتر محمدحسین دانش­کیا (مدیر گروه آموزشی تاریخ و تمدن اسلامی)، دکتر محمد نصیری، دکتر سید ضیاءالدین میرمحمدی (مدیر آموزش دانشگاه)، دکتر محمدجواد یاوری، دکتر محمدجواد واعظی، دکتر یدالله حاجی‌زاده، دکتر حسن شفیعی، دکتر امیرمحسن عرفان (مدیر گروه پژوهشی تاریخ و تمدن اسلامی) و دکتر سیدروح‌الله پرهیزکار برگزار شد.

مهم­ترین نکات مورد تأکید اساتید عبارت بودند از:

• ارتقای انگیزه­ای دانشجویان در رویکرد به تاریخ و تمدن اسلامی؛
  • ارتقای کیفی تدریس؛
  • تهیه منابع دارای اولویت دانشجویان در کتابخانه؛
  • تشویق دانشجویان ممتاز؛
  • پاسخ­دهی به دغدغه­های دانشجویان؛
  • فراهم­سازی حضور و بازدید دانشجویان از کتابخانه­های معتبر؛
  • بهره­گیری از تجارب اساتید شاخص در تدریس؛
  • حفظ هویت حوزوی دانشگاه؛
  • برگزاری کارگاه­های ارتقای علمی دانشجویان و …. .

در این جلسه دکترمحمدحسین دانش­کیا مدیر گروه تاریخ و تمدن اسلامی ضمن جمع‌بندی دیدگاه­های اساتید محترم بر تشکیل مستمر جلسات هم­اندیشی اساتید، حضور اساتید در گروه نور فضای مجازی (ایتا)، تقویت طرح اساتید دانشجویار، تهیه منابع دارای اولویت دانشجویان در کتابخانه و … تأکید ورزید.

منبع خبر: معاونت آموزشی