همایش «بررسی حقوقی فجایع ضد انسانی علیه مسلمانان»

یکشنبه, ۳۰ مهر, ۱۳۹۶

به همت مؤسسه امام خمینی(ره) و همکاری دانشگاه معارف اسلامی، همایش «بررسی حقوقی فجایع ضد انسانی علیه مسلمانان» از ساعت ۱۵ روز دوشنبه ۲۴/۷/۹۶ در تالار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، واقع در بلوار محمد امین، بلوار جمهوری اسلامی برگزار می گردد.

این همایش در راستای بررسی راه کارهای حقوقی حمایت از مسلمانان مورد ظلم واقع شده میانمار، بحرین، یمن و … با سخنرانی آقایان دکتر غلامعلی قاسمی، عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و معاون آموزشی دانشگاه قم و دکتر مسعود اخوان فرد، دکترای حقوق بین الملل از دانشگاه استراسکلاید گلاسگو، برگزار می شود. همایش «بررسی حقوقی فجایع ضد انسانی علیه مسلمانان» با همکاری دانشگاه معارف اسلامی، جامعه المصطفی العالمیه، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، شبکه جهانی ولایت، خبرگزاری رسا، سازمان بسیج حقوقدانان قم، دانشگاه معارف، شهرداری قم، سازمان بسیج اساتید قم و دانشگاه قم برگزار می گردد.