همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت

چهارشنبه, ۳ مرداد, ۱۴۰۳

به همت دانشگاه شهید باهنر و دانشگاه آزاد اسلامی شهید سلیمانی کرمان و با همکاری مراکز علمی از جمله دانشگاه معارف اسلامی همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت برگزار می‌گردد.
به منظور مشارکت علمی اعضای هیأت علمی، مدرسان و دانشجویان مدرسی معارف اسلامی، فعالان فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دانشجویان رشته‌های مدیریت فرهنگی، مشاوره و ارتباطات و تبلیغ دین دانشگاه معارف اسلامی، کمیته‌ای با عنوان کمیته استادان معارف اسلامی در این همایش تأسیس شده است.
بدینوسیله از یکایک اعضای مرتبط با بخش‌های فوق جهت ارسال مقاله به این همایش دعوت به عمل می‌آید.

توجه:
۱. این کمیته ویژه استادان و مدرسان گروه‌های معارف اسلامی و همکاران نهاد است.
۲. فقط مقالات اعضای مرتبط با بخش‌های فوق در این کمیته بررسی می‌شود.
۳. سایر محققان محترم، مقالات خود را از طریق سایت همایش ارسال نمایند.
۴. جامعه هدف این کمیته از ارسال مقاله به دو طریق سامانه «همایش» و «کمیته» خودداری کنند.
۵. در صورت ارسال پیشین از طریق سایت همایش، ضمن تکمیل اطلاعات درخواستی در اینجا به کارشناس کمیته (h_fatemirad@) حتما اطلاع داده شود.
۶. ارسال چکیده مقاله تا مورخ ۱۵ مرداد، ضمن بهره‌مندی از نکات کارشناسی دبیرخانه در باره موضوع و… زمینه‌ساز دریافت مقالات ویژه خواهد بود.
۷. ارسال هم‌زمان چکیده و اصل مقاله در قالب یک فایل تا ۱۵ شهریور بلامانع است.

اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله