پیام تسلیت به مناسبت ارتحال حضرت آیت‌الله محمد یزدی رئیس شورای‌عالی جامعه مدرسین و عضو مجلس خبرگان رهبری

پنجشنبه, ۲۰ آذر, ۱۳۹۹

بسم الله الرحمن الرحیم

«إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَهِ»

با ارتحال استاد برجسته حوزه علمیه، عالم مجاهد و مبارز بصیر، مرحوم آیت‌الله حاج شیخ محمد یزدی(طاب ثراه) انقلاب اسلامی، استوانه استوار دیگری را از دست داد که به زودی جبران نخواهد گشت.  ایشان که از محضر فقهای عظام آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) و امام خمینی(ره) مسئله‌­آموزی کرده بود، سراسر عمر پربرکت خویش را، سخاوتمندانه صرف ارائه‌ خدمات علمی و دینی به جامعه ایمانی کرد. حیات مجاهدانه این عالم پرتلاش، ثمره بذرى  بود که امام راحل(ره) در دوره طاغوت در جان و قلب وی نشاند و خاطرش را نسبت به ظلم و تباهی شوراند. پایمردی بر اصول انقلاب اسلامی، مواجهه فعالانه با انقلابی­‌نماها و تبعیت از رهبر معظم انقلاب، از جمله شاخصه­‌های بارز سلوک سیاسی آن مرحوم بود. دانشگاه معارف اسلامی، وفات این یار دیرین امامین انقلاب را به محضر شریف حضرت بقیه‌الله‌الاعظم(ارواحنا فداه)، رهبر معظم انقلاب، شاگردان و فرزندان سوگمند آن بزرگوار، تسلیت عرض کرده، از بارگاه بلند باری‌تعالی برای آن فقید سعید، غفران و حشر با اهل‌بیت عصمت و طهارت(علیهم‌السلام) و برای بازماندگان آن فقید راحل، صبر و سلامت، مسئلت می‌دارد.

منبع خبر: روابط عمومی