پیام تسلیت دانشگاه معارف اسلامی در پی شهادت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی

جمعه, ۱۳ دی, ۱۳۹۸

بسم رب الشهداء و الصدیقین

«ومن قتل مظلوما فقد جعلنا لولیه سلطانا»

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک

سرباز سرافراز امام زمان «علیه السلام» و عاشق دلباخته ولی امر زمان، سردار مظلوم سپهبد حاج قاسم سلیمانی، به جمع یاران شهیدش پیوست. او به ملاقات مولای بی‌کفن خویش شتافت و به آرزوی دیرین خود که با دلتنگی و اشک چشم از خدا می‌خواست رسید. شهادت این دلاور آگاه و نابغه مجاهد، خون تازه‌ای در رگ‌های جبهه مقاومت به زعامت ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه‌ای، جاری ساخت و بار دیگر خط سرخ شهادت را بر همه حق طلبان و آزادگان جهان نمایان‌تر ساخت. مردی که نه تنها در لباس رزم، که در جامه خدمت به مستضعفان و محرومان نیز آرام و قرار نداشت. آن عزیز، با آنچه از مکتب وحیانی خمینی کبیر «رحمت‌الله علیه» آموخت، مصداق «رحماء بینهم» بود که بر دست پیرمرد خوزستانی سیل‌زده و قدم مادر شهید بوسه می‌زد و «اشداء علی الکفار» بود که طومار ننگین داعش سفاک و پلید را از عراق درهم پیچید. بی‌گمان نام و راه او در کنار نام و راه مولایش سیدالشهدا «علیه السلام» ابدی است؛ همچنان که نام مالک اشتر، در کنار نام مولایش علی «علیه السلام» ابدی است. دانشگاه معارف، عروج خونین این جان پاک را به آستان ملک‌پاسبان حضرت ولی‌عصر «عجل‌الله تعالی فرجه الشریف»، ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای، خاندان کریم آن سردار عزیز، خانواده‌های شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم و امت حزب‌الله تبریک و تسلیت عرض نموده و رحمت و رضوان بی‌کران الهی را برای آن روح بلند مسئلت می‌کند. بی‌گمان انتقام الهی، به دست جبهه مقاومت و خط حزب الله، از شیاطین عامل این جنایت بسیار سخت و عمیق خواهد بود.

منبع خبر: روابط عمومی