کارگاه روش تدریس اختصاصی برادران

دوشنبه, ۶ آبان, ۱۳۹۸

بر اساس مصوبات معاونت آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی (نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه­ها)، مبنی بر اینکه کلیه اساتید معارف اسلامی ملزم به گرفتن مجوز تدریس هستند و شرط اخذ مجوز تدریس گذراندن کارگاه­ های آموزشی از جمله کارگاه روش تدریس است.

لذا در این راستا مرکز آموزش­های آزاد دانشگاه معارف اسلامی اقدام به برگزاری این کارگاه در مورخ ۱۵  الی  ۱۷  آبان  ۱۳۹۸  با حضور استاد محترم جناب آقای دکتر صادق ملکی گرفته است.

تذکرات:
۱-این کارگاه به مدت ۳ روز و در مجموع ۲۰ ساعت (مفید) است .

محل برگزاری: ساختمان دانشگاه – طبقه ۴ – سالن امام رضا(ع) است.

ساعات برگزاری:

روز برگزاری ساعات برگزاری صبح ساعات برگزاری عصر
چهارشنبه ۱۵ آبان ——– ۱۳:۳۰ الی ۱۷:۳۰
پنجشنبه ۱۶ آبان ۸ الی ۱۲ ۱۳:۳۰ الی ۱۷:۳۰
جمعه ۱۷ آبان ۸ الی ۱۲ ۱۳:۳۰ الی ۱۷:۳۰

روز چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۸ مصادف با شهادت امام حسن عسگری(ع) و تعطیل می باشد.

۲- در صورت غیبت بیش از ۲ ساعت (موجه یا غیر موجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی گیرد. و در صورت غیبت کمتر از این میزان از ساعات حضور شما در کارگاه کسر و در گواهی پایان دوره درج خواهد شد.

۳-لازم به ذکر است که شرکت در این کارگاه کاملا رایگان است ولی در صورت ثبت نام و عدم شرکت در کارگاه مبلغ ۱۵۰ هزار تومان از دانشجو دریافت می گردد.

۴- جهت ثبت نام به اتاق ۳۱۵ ( آقای شریفی) مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۰۶۸۴ تماس بگیرید.