کسب رتبه شایسته تقدیر در همایش کتاب سال حوزه توسط فارغ‌التحصیل دانشگاه معارف اسلامی

شنبه, ۵ بهمن, ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، بیست‌و‌یکیمن دوره همایش کتاب سال حوزه در تاریخ پنجشنبه ۳ بهمن‌ماه ۹۸ برگزار شد و نفرات برگزیده این همایش معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
در این دوره پایان‌نامه گران‌سنگ سرکار خانم مرضیه عبدلی فارغ‌التحصیل دانشگاه معارف اسلامی با عنوان “استخراج، تحلیل و ارزیابی مدل‌های اجتهادی در روش‌شناسی تولید علوم انسانی اسلامی” حائز رتبه شایسته تقدیر شناخته شد.

روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی این موفقیت بزرگ را به ایشان تبریک گفته و از خداوند متعال تداوم این توفیقات را در تمام مراحل زندگی خواستار است.

منبع خبر: روابط عمومی