گزارش نشست تبیینی «نقش طلاب و دانشجویان در مبارزه با اسرائیل»

گزارش نشست تبیینی «نقش طلاب و دانشجویان در مبارزه با اسرائیل»

یکشنبه, ۲۷ آبان, ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، نشست تبیینی «نقش طلاب و دانشجویان در مبارزه با اسرائیل» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین راجی (مدیر اندیشکده راهبردی سُعدا) و به همت بسیج دانشجویی دانشگاه معارف اسلامی در روز شنبه ۲۶ آبان در سالن سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین راجی طی سخنانی، دانشگاه معارف اسلامی را از جمله مراکز علمی دانست که در راستای اهداف انقلاب اسلامی تأسیس شده است.

وی افزود: اگر دانشجو وارد دانشگاه شود و بعد از یک ترم تحصیل به جای اینکه از شبهات ذهنی‌اش کاسته شود به آنها افزوده شود، به معنای این است که ما موفق نبوده‌ایم. اگر دانشگاه معارف این مسئله را حل نکند دروس معارفی‌اش همانند کف روی آب خواهد بود و نخواهد توانست مجاهد جهاد تبیین تربیت کند.

مدیر اندیشکده راهبردی سعدا با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی سه سال قبل حکم جهاد تبیین دادند، افزود: حقیقت این است که ما در جنگ شناختی و جهاد تبیین در وضعیت مناسبی نیستیم. چون اگر در این عرصه موفق بودیم، بعد از گذشت سه سال از حکم رهبر انقلاب بایستی شبهات مردم کم‌تر می‌شد، اما اینگونه نیست.

راجی با تأکید بر اینکه باید در جنگ نرم به بازدارندگی برسیم، گفت: در ابتدای جنگ ایران با رژیم بعث، به این دلیل که ما بازدارندگی نداشتیم آنها هرگاه صلاح می‌دیدند شهرهای ما را بمباران می‌کردند. اما اکنون به دلیل بازدارندگیِ ما در جنگ سخت دشمن نمی‌تواند اقدام به بمباران شهرهایمان کند، بنابراین در جنگ نرم نیز باید به بازدارندگی برسیم در غیر این صورت محکوم به شکست خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ایجاد شبهه و دروغ گفتن برای دشمنان انقلاب اسلامی هزینه‌ای ندارد، گفت: آنان روز شنبه می‌گویند سردار قاآنی را کشتیم. روز یکشنبه می‌گویند مجروح کردیم. روز دوشنبه می‌گویند که به اتهام جاسوسی توسط حزب‌الله دستگیر شده است. روز سه‌شنبه سردار ما جلوی دوربین می‌آید. آیا دشمن هنگامی که این دروغ‌ها را می‌گوید نمی‌داند دروغش برملا خواهد شد؟ قطعا می‌داند، اما دشمن دروغ می‌گوید، چون برایش هزینه‌ای ندارد.

مدیر اندیشکده راهبردی سُعدا با تأکید بر این نکته که تا زمانی که در جنگ نرم بازدارندگی ایجاد نکنیم نمی‌توان کار اثرگذار انجام داد، پیشنهاد کرد که محتواهایی تولید بشود تا برای دشمن بازدارندگی داشته باشد.

وی با بیان اینکه قدم اول این است که باید بررسی کرد هجمه دشمن ناظر به چه محورهایی است، افزود: محورهای هجمه دشمن باید تشخیص داده شود، در غیر این صورت محتوای تولیدی ما بی‌فایده خواهد بود. و محتوای ما باید ناظر به مدل حمله دشمن باشد.

 

راجی با اشاره به اینکه مجموع شبهات مطرح در حوزه انقلاب اسلامی ۲۵۰۰ شبهه است، افزود: از این تعداد ۷۵۰ شبهه تکراری و ۱۵۰ شبهه بسیار پرتکرار است.

مدیر اندیشکده راهبردی سعدا با طرح این پرسش که آیا باید برای تمامی ۲۵۰۰ شبهه دشمنان پاسخ تهیه کنیم، گفت: در این صورت تا بخواهیم به این تعداد از شبهات پاسخ بدهیم چند برابر آن شبهه جدید اضافه می‌شود، لذا اول باید دید این شبهات در چه محورهایی است، ابتدا محورها را شناسایی کنیم.

وی با بیان اینکه شبهات مطرح در حوزه انقلاب اسلامی ناظر به شش محور اصلی است، گفت: بزک کردن خاندان پهلوی، تحقیر دستاوردهای نظام، گره زدن مشکلات کشور به گفتمان انقلاب اسلامی، بهشت نشان دادن غرب و جهنم نشان دادن ایران، حذف مفهوم دشمن از ذهن جوانان بخصوص دانشجویان و تخریب شخصیت رهبر معظم انقلاب اسلامی، شش محور اصلی شبهات دشمنان را شکل می‌دهد.

راجی با تأکید بر لزوم ایجاد بازدارندگی برای دشمن در تمامی محورهای فوق، خاطرنشان کرد: ما باید در هر یک از محورهای شبهات به فناوری تولید محتوای جهاد تبیین برسیم. در این صورت حتی دانشجویان دو آتشه ضد انقلاب نیز اقناع خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه در فناوری تولید محتوای جهاد تبیین، ناظر به هر محوری می‌توان با پنج دقیقه صحبت مخاطب را قانع کرد، گفت: ما باید محتوای منطقی را تولید کنیم که نه تنها تمام شبهات موجود در هر محور را پاسخ بدهد بلکه این پاسخ آفندی و تهاجمی باشد.

مدیر اندیشکده راهبردی سُعدا البته به این نکته اشاره کرد که این پنج دقیقه‌ها حداقل ۲۵ هزار ساعت پژوهش نیاز دارند. به عنوان مثال در حوزه خاندان پهلوی باید تمامی کتاب‌های داخلی و خارجی که در مورد این خاندان نوشته شده مطالعه شود و سپس از آن یک منطق استخراج گردد و در مرحله بعد به یک محتوای جهاد تبیینی رسید.

وی افزود: ما در اندیشه راهبردی سُعدا تمامی کتاب‌هایی که در مورد پهلوی به زبان‌های مختلف نوشته شده بود را تهیه و مطالعه کردیم. از مجموع آنها چند ده هزار مطلب برداشت کردیم. سپس در پنج مرحله خلاصه کردیم، در نهایت کتاب «خود خدا» در مورد رضاشاه و کتاب «خدازاده» در مورد محمدرضاشاه را نوشتیم تا به عنوان سند دستمان پر باشد.

راجی افزود: کتاب «صعود چهل ساله دو» منطق دستاوردها را بیان می‌کند و اینکه چرا اکنون که به قله نزدیک شده‌ایم مشکلات فراوان ظاهری وجود دارد.

ایشان تالیف کتاب «ناگفته‌های صورتی» را ناظر به منطق ظلم تاریخی به زن مطرح کرد.

وی با اشاره به اینکه وقتی به فناوری تولید محتوای جهاد تبیین برسیم مخاطب نیز همراهی خواهد کرد، گفت: حدودا ۱۳۰ شبهه در حوزه جبهه مقاومت مطرح است که تمامی آنها ناظر به این محور است که چرا ایران به این کشورها کمک می‌کند و چرا از محور مقاومت حمایت می‌کنیم؟

راجی در ارائه پاسخی به این شبهه با ارائه بخش‌هایی از کتاب «مقاومت پرمنفعت» گفت: اصلا از بُعد اسلامی و انسانی جنایات اسرائیل در غزه و لبنان صحبتی نمی‌کنیم. مشکل ما با اسرائیل به زمانی بسیار قبل‌تر از حتی تاسیس دولت جعلی اسرائیل بازمی‌گردد که تئودور هرتسل جنبش سیاسی صهیونیسم را بنا نهاد و گفت باید کشوری به نام اسرائیل داشته باشیم که از نیل تا فرات را در بر گیرد. در ادامه در دهه هشتاد طرح اسرائیل بزرگ را مطرح کردند که در این طرح تمام کشورهای منطقه قطعه قطعه می‌شود از جمله ایران.

وی افزود: تمام دعوا از اینجا شروع می‌شود که آنان می‌خواستند ایران را قطعه قطعه کنند و جمهوری اسلامی گفت «نمی‌گذارم.» اسرائیل تا هنگامی که شوروی سقوط نکرده بود نمی‌توانست طرح اسرائیل بزرگ را شکل بدهد. شوروی که از بین رفت، آمریکا تک‌قدرت جهان شد. بر اساس دکترین خود طرحی را با عنوان خاورمیانه جدید برای سال ۲۰۲۰ نوشت.

مدیر اندیشکده راهبردی سُعدا با اشاره به اینکه آمریکا طی بیست سال گذشته به افغانستان و عراق حمله کرد، داعش را ایجاد کرد، فتنه‌های زیادی را دامن زد و در مجموع به گفته خودشان بیش از هفت هزار میلیارد دلار هزینه کرد، افزود: این رقم پنج برابر مجموع درآمد نفتی ایران از زمان کشف نفت در کشورمان است. آمریکا با بیش از هفت هزار میلیارد دلار هزینه نتوانست در سال ۲۰۲۰ خاورمیانه جدید خود را شکل بدهد.

راجی عنوان کرد: حمایت از محور مقاومت بزرگترین دستاورد و ‌افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است.

 

مدیر اندیشکده راهبردی سُعدا خاطرنشان کرد: قطعا کمک جمهوری اسلامی به محور مقاومت دارای منطق قرآنی و دینی است، اما در مواجهه با مخاطبی که می‌گوید اسلام و دین را قبول ندارم و تمامیت ارضی سرزمین ایران برایم مهم است باید گفت ایرانی‌ترین کارِ جمهوری اسلامی حمایت از محور مقاومت بوده است، چون می خواستند ایران را تجزیه و تکه تکه کنند.

منبع خبر: روابط عمومی