سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

یکشنبه, ۲۰ بهمن, ۱۳۹۸

سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان آغاز شد. طبق دستورالعمل اجرایی جشنواره برگزاری مرحله دانشگاهی جشنواره در اسفند ماه سال جاری

و آزمون رشته‌های حفظ بخش آوایی و نیز رشته‌های بخش معارفی، همزمان در تاریخ ۵ اسفند ۱۳۹۸ راس ساعت۹:۳۰ برگزار می‌گردد. (مکان دقیق یک روز قبل از امتحان اعلام خواهد شد.)

زمان دریافت تمامی آثار بخش‌های هنری، پژوهشی، فناوری و ادبی  تا اول خرداد ماه ۱۳۹۹ می‌باشد.

بخش ها و رشته های مسابقه :

بخش رشته
آوایی قرائت تحقیق ـ قرائت ترتیل- حفظ ۵ جزء ـ حفظ ۱۰ جزء ـ حفظ ۲۰ جزء ـ حفظ کل ـ اذان (برادران، مرحله ملی ندارد) ـ دعا و مناجات خوانی ـ تواشیح (برادران)
معارف قرآنی آشنایی با احادیث اهل بیت (ع) / آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه/ آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه/ حفظ موضوعی قرآن کریم
آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم/ آشنایی با سیره معصومین/ احکام/ پرسمان قرآنی/ سبک زندگی اسلامی ایرانی
پژوهشی مقاله نویسی ـ تلخیص کتاب ـ نقد کتاب
فناوری تولید نرم افزار و اپلیکیشن ـ کانال شبکه های مجازی
هنری خوشنویسی /  نقاشی / عکس (مرحله ملی ندارد) / تذهیب / فیلم کوتاه / معرق و منبت / طراحی پوستر
ادبی شعر / داستان نویسی / فیلمنامه نویسی / نمایشنامه نویسی

دریافت فایل‌های بخش معارفی

توضیحات بیشتر منابع بخش ها و رشته های مختلف مسابقه

آیین نامه کامل مسابقه

توضیحات :

* این جشنواره در سطح دانشجویان برگزار خواهد شد.

* شرط پذیرش دانشجویان در جشنواره، اشتغال به تحصیل در زمان ثبت نام در مرحله دانشگاهی جشنواره است.

* مرحله دانشگاهی رشته های حفظ در دانشگاه های مبدا برگزار خواهد شد. (آزمون بصورت تستی و از محفوظات خواهد بود).

* مرحله دانشگاهی بخش معارفی و حفظ به صورت کتبی روز دوشنبه تاریخ ۵ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۹:۳۰صبح به صورت همزمان برگزار خواهد شد.

* آزمون رشته های حفظ و بخش کتبی بصورت چهارگزینه ای بوده و دارای نمره منفی می باشد.

* دانشجویانی که در جشنواره های ملی ‌دانشجویان در سال های گذشته حائز رتبه اول تا سوم و در مرحله سراسری حائز رتبه اول شده‌اند حق شرکت در همان رشته در جشنواره را نخواهند داشت.

* در تمامی زیر گروه‌های رشته حفظ، دانشجویانی که طی دوره های گذشته حائز رتبه‌های اول تا سوم مرحله سراسری و ملّی شده‌اند نمی‌توانند در زیر گروه پایین‌تر شرکت نمایند.

* آزمون رشته های قرائت (تحقیق و ترتیل) از کل قرآن کریم و براساس مصحف خط عثمان طه (به روایت حفص از عاصم) و ترجمه استاد فولادوند می باشد.

* مطابق ضوابط جشنواره، هر دانشجو فقط در یک رشته می تواند شرکت کند. (به استثنای رشته تواشح)

* بخش های پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری و نیز رشته های دعا و مناجات خوانی، تواشیح و اذان دارای دو مرحله دانشگاهی و سراسری می باشد و آثار برگزیده دانشگاهی این بخش می بایست تا نیمه خرداد ماه سال ۹۹ به دبیرخانه جشنواره سراسری توسط دانشگاه ارسال گردد.

زمان بندی برگزاری مسابقات :

۱- مرحله دانشگاهی:

بخش معارفی و حفظ: برادران و خواهران، روز دوشنبه تاریخ ۵ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۹:۳۰ صبح

بخش آوایی: نیمه اول اسفند ۹۸ (زمان و تاریخ دقیق متعاقبا ارسال خواهد شد.)

۲- مرحله استانی: اردیبهشت ۱۳۹۹

۳- مرحله سراسری: مهر ۱۳۹۹

۴- مرحله ملی:  پاییز ۱۳۹۹

ثبت نام:

بعد از مطالعه دقیق و کامل آیین نامه مسابقات

با ارسال مشخصات به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۰۱۱۶۶ طبق فرمت زیر :

«قرآن+رشته انتخابی+نام و نام خانوادگی»

تا پایان وقت داری روز پنج شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۸

تذکر:

حتما کلید واژه «قرآن» در اول پیامک درج شود.

منبع خبر: مدیریت دانشجویی فرهنگی