برگزاری کلاس های یادگیری الکترونیکی در ماه مبارک رمضان

پنجشنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۳۹۹

با آرزوی سلامتی و توفیق و تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان، بدینوسیله نکات ذیل به استحضار می رسد:

1. جهت استفاده از فیوضات ماه مبارک رمضان، کلیه کلاس های یادگیری آنلاین در نوبت صبح با حدود ۲ ساعت تأخیر برگزار می گردد. ساعت برگزاری کلاس ها در قسمت برنامه درسی یادگیری الکترونیکی سایت دانشگاه قرار داده شده است. لازم به ذکر است کلاس های بعدازظهر در همان ساعات قبلی برگزار می گردد.

1. با هماهنگی به عمل آمده با بعضی از استادان حق التدریس و بنا به شرایط استاد و زیرساخت های لازم و میزان پیشرفت دروس، تعدادی از این کلاس ها نیز از روز سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ به صورت آنلاین ارائه خواهد شد که از روز قبل برنامه درسی این کلاس ها بارگذاری خواهد شد.

1. دانشجویان محترم می توانند سوالات و مسائل برنامه ریزی درسی و زمان بندی کلاس ها را از طریق شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۰۲۲۱ آقای رضایی پیگیری نمایند.

منبع خبر: معاونت آموزشی