پیام تسلیت ریاست دانشگاه در پی شهادت رئیس‌جمهور مردمی و هیئت همراه

چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳

بسمه‌تعالی
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا
(احزاب / ۲۳)

خبر جانگداز شهادت ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، جناب دکتر امیرعبداللهیان وزیر محترم امورخارجه، جناب آیت‌الله آل‌هاشم امام‌جمعه محترم تبریز و استاندار خدمتگزار آذربایجان شرقی برای مردم عزیز و انقلابی ایران، مصیبتی بزرگ و اندوهی جانکاه است. این‌جانب به نمایندگی از دانشگاه معارف اسلامی، این مصیبت وارده را به ساحت مقدس حضرت بقیه‌الله‌الاعظم(عج)، مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و ملت شریف ایران، خاصه جامعه دانشگاهیان محترم تسلیت عرض می‌نمایم.
دکتر رئیسی، در قلب و جان مردم ایران جاودانه خواهد بود. ایشان نمونه کامل یک انقلابی متعهد، سخت‌کوش و جهادگر، سربازِ خستگی‌‌ناپذیرِ ولایت، دلداده و عاشق مردم، رئیس‌جمهوری متواضع، انسانی وارسته و بنده‌ای مخلص بود و به واقع می‌توان او را مصداق بارز شهید خدمت دانست.
از خداوند متعال برای ایشان، رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان بویژه همسر دانشمند و فرزندانش صبر و اجر مسألت می‌نمایم.

دکتر روح‌الله شاکری
رئیس دانشگاه معارف اسلامی