برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دکتری (بهمن ۱۴۰۲)

شنبه, ۱۲ اسفند, ۱۴۰۲

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دکتری (ورودی بهمن ۱۴۰۲) در تاریخ چهارشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۲ از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ در سالن اجتماعات امام رضا(علیه‌السلام) برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر پرهیزکاری مدیر محترم برنامه‌ریزی پژوهشی معاونت پژوهش دانشگاه ضمن معرفی این معاونت، مجلات علمی پژوهشی را پشتیبان فعالیت‌های علمی دانشجویان معرفی کردند و ظرفیت‌های قابل استفاده در این معاونت را معرفی نمودند.
سپس معاون محترم آموزش حجت‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای دکتر ارجینی اهداف و رسالت های نهاد رهبری، دانشگاه و رشته ها و دروس معارف اسلامی را تبیین نمودند و برای دانشجویان در طول دوره آرزوی موفقیت نمودند.
در ادامه جناب آقای مهندس عاشوری مدیر محترم آموزش، قوانین و مقررات آموزش را به اختصار توضیح دادند و پاسخگوی سؤالات دانشجویان در این زمینه بودند. در انتهای جلسه نیز جناب آقای دل‌افروز نماینده امور دانشجویی به معرفی وظایف و کارکرد این معاونت پرداختند و پاسخگوی سؤالات دانشجویان محترم در زمینه امور دانشجویی (وام، خوابگاه، تغذیه و…) بودند.

منبع خبر: معاونت آموزشی