کاربست مبانی فلسفی کلامی مخبر دزفولی در تمدن اسلامی
مؤلف: حمزه سالارنیا
موضوع:
نوع: کمک درسی
ناشر: انتشارات دانشگاه معارف اسلامی
شابک:
شناخت و معرفی استوانههای علم هر ملت یکی از رسالتهای اصحاب فرهنگ است علامه مخبر دزفولی در شاخههای گوناگون علمی از شخصیتهای توانمندی است که آثار ارزشمندی از خود به یادگار گذاشته است. در اثر حاضر تمدن نوین اسلامی از زاویه دیدگاه ایشان مورد بحث قرار گرفته است. بدین منظور ابتدا مبانی فلسفی، معرفتشناختی و کلامی با شاخههای خداشناسی، راهنماشناسی و فرجامشناسی علامه تبیین شده و سپس کاربست آن در ساحت علوم مختلف طبیعی، انسانی، هنر و رسانه به تفصیل بیان شده است.
ایجاد تمدن نوین اسلامی در راستای هدف نهایی و تقرب به خداوند متعال، از اهمیت ویژهای برخورداراست. تمدن همواره بر اساس شالودههای عقلی استوار است و شناخت آنها شرط اساسی شناخت تمدن به شمار میآید. در این کتاب، مؤلف به تبیین مبانی عقلانی تمدن نوین اسلامی بر اساس دیدگاههای علامه مخبر دزفولی پرداخته است. در فصل نخست به تبیین مبانی فلسفی و معرفتشناختی اشاره شده است. در فصل دوم به مبانی کلامی علامه اشاره شده است. در فصل سوم از کاربست مبانی فلسفی و کلامی در شکلگیری علوم طبیعی سخن به میان آمده است. نویسنده در فصل چهارم به تولید علوم انسانی بر اساس مبانی فلسفی وکلامی پرداخته است. در فصل پنجم تأثیر مبانی فوق در تحقق هنر نشان داده شده است. در فصل ششم و پایانی به سامان بخشی هنر و رسانه دینی بر اساس مبانی فلسفی و کلامی اشاره شده است. کتاب پیشرو در شش فصل و 224 صفحه از سوی انتشارات دانشگاه معارف به پیشگاه جامعه علمی کشور تقدیم شده است.
جهت مشاهده صفحات آغازین کتاب کلیک کنید.
در اثر حاضر تمدن نوین اسلامی از زاویه دیدگاه علامه مخبر دزفولی مورد بحث قرار گرفته است بدین منظور ابتدا مبانی فلسفی، معرفتشناختی و کلامی با شاخههای خداشناسی، راهنماشناسی و فرجامشناسی علامه تبیین و سپس کاربست آن در ساحت علوم مختلف طبیعی، انسانی، هنر و رسانه به تفصیل بیان شده است. این اثر در شش فصل و 224 صفحه از سوی انتشارات دانشگاه معارف اسلامی به جامعه علمی کشور تقدیم شده است.