همایش ملی بررسی اندیشه‌های علمی آیت‌الله‌العظمی سبحانی

شنبه, ۲۹ دی, ۱۳۹۷

همایش ملی بررسی اندیشه‌های علمی آیت‌الله‌العظمی سبحانی با همت حوزه علمیه تبریز و دانشگاه سهند تبریز و همکاری دانشگاه معارف اسلامی در ۲۷دی ماه در تبریز برگزار شد.

در این همایش حجت الاسلام دکتر شاکری ریاست محترم دانشگاه معارف، به عنوان سخنران علمی همایش نکاتی را درباره شخصیت، آثار و خدمات علمی و فرهنگی آیت الله سبحانی به مکتب تشیع و جهان اسلام پرداخت. سلوک عالمانه، شاگردپروری، نظم، جدیت، اهتمام به مسائل روز و حضور مستمر در سنگر نظام اعتقادی شیعه و پاسخ به شبهات و پرسش‌های اعتقادی از جمله فعالیت‌های آیت الله سبحانی بود که مورد اشاره دکتر شاکری قرار گرفت.

در ادامه این همایش آقای دکتر منصوری مقاله «بازپژوهشی اولواالعزم با توجه به دیدگاه آیت الله سبحانی» و آقای دکتر رجبی مقاله «جایگاه تاویل در اندیشه های تفسیری آیت الله سبحانی» را ارائه کردند. این دو مقاله، به عنوان مقالات برگزیده این همایش مورد تقدیر قرار گرفتند.