جلسه مشترک مدیریت تامین محتوای دروس معارف اسلامی

پنجشنبه, ۳ بهمن, ۱۳۹۸

جلسه مشترک مدیریت تامین محتوای دروس معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مدیران و معاون پژوهشی دانشگاه معارف اسلامی روز سه‌شنبه یکم بهمن ۱۳۹۸ برگزار شد.

در این جلسه که پیرو جلسات شورای معارف اسلامی شکل گرفت، تحول در متون درسی معارف اسلامی، آیین‌نامه و فرایند تدوین، روند همکاری‌های دو مجموعه و روش‌های استفاده بهینه و سازمان‌یافته از توانمندی‌های اساتید محترم معارف دانشگاه‌های کشور بررسی و با هم‌گرایی و توافق چشمگیر طرفین، نکات مختلف و قابل توجهی تبادل شد. مدیران و معاون پژوهشی دانشگاه معارف اسلامی ضمن ارائه نکات جهت تکمیل و ارتقاء آیین‌نامه مذکور، از همت و رویکرد مثبت و سازنده حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حیدرزاده و مدیران همکار ایشان تشکر کرده و آمادگی خود را برای ادامه قوی‌تر و دقیق‌تر این جلسه اعلام کردند و بالاتفاق مقرر شد این جلسات به طور مستمر و هماهنگی‌های هرچه بیشتر ادامه یابد.