ارائه مقاله توسط عضو هیئت علمی دانشگاه در کنفرانس بین‌المللی دانشگاه بخارست رومانی

یکشنبه, ۱۶ آذر, ۱۳۹۹

مقاله «یادگیری معارف دینی در بستر شهر هوشمند» از سوی حجت‌الاسلام دکتر اویسی عضو هیئت علمی گروه معارف قرآن و حدیث و خانم سقا، دانش‌آموخته کارشناسی‌ارشد این رشته در دانشگاه معارف اسلامی، در تاریخ ۱۳ / ۹ / ۱۳۹۹، در کنفرانس بین‌المللی مجازی «شهر هوشمند» دانشگاه بخارست رومانی ارائه شد.

پیشرفت تکنولوژی های ارتباطی، طلیعه تحولاتی شگرف در شئون زندگی بشر ازجمله «شهر» بودند. تکنولوژی‌های نوین به شهر این امکان را داده که از جغرافیای فیزیکی و از گستره مناسبات محلی خارج و وارد جغرافیایی جدید شود و همچون دیگر حوزه‌ها ماهیت مجازی یا هوشمند بیابد. شهر هوشمند روشی نوین در جهت حل بسیاری از مشکلات آموزشی است. این مقاله به روش کتابخانه‌ای و اسنادی به تحلیل یادگیری معارف دینی در بستر شهر هوشمند پرداخته است. دستاوردها و نتایج این پژوهش عبارتند از: «گسترش محیط‌های دوستانه»، «تغییر الگوی آموزش» و «ارتقای کیفیت آموزش‌های رسمی و غیر رسمی».